پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
لطفا رای بدید!
نوشته شده در شنبه 8 آذر 1393
بازدید : 5679
نویسنده : TAKPAR

لطفا رای بدید!

 

Melkiran اسم اپلیکیشنی که که ایده تولیدش در استارت آپ ویکند (اگه می خواید بیشتر بدونید به پایین همین صفحه مراجعه کنید لطفا) هفته گذشته مطرح شد و با دو روز کار گروهی سخت و فشرده، جزو سه ایده برتر شد و به دور رقابتهای جهانی راه پیدا کرد ،
حالا در این مرحله میزان رای که این ایده از افراد کل دنیا می آره هم یکی از موردهای موثر در راهیابی به دور رقابتهای جهانی هست.

 

لطفا لینک زیر و ببینید و اگه دوستش داشتید بهش رای بدید:

http://app2.pitchburner.com/upglobal/pitch?evtid=406940&group=415348&subid=472586

 

 فقط 2 روز فرصت هست...

 

اشنایی با start up weekend
ستارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiental Education) در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب ها و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کند


:: موضوعات مرتبط: ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ و اﯾﻨﺘﺮﻧﺖ , ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ , طﻨﺰ و ﺳﺮﮔﺮﻣﯽ , ﺑﯿﻮﮔﺮاﻓﯽ و ﺗﺼﺎوﯾﺮ ﺑﺎزﯾﮕﺮان , آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , آﻣﻮزش و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت , ازدواج و ھﻤﺴﺮداری , ﺷﻌﺮ و ﻗﻄﻌﺎت ادﺑﯽ , سخنان ﻣﺎﻧﺪﮔﺎر , رمان و داﺳﺘﺎن , ﻣﻮﺳﯿﻘﻲ , پزشکی , دل نوشته , مذهبی , لینکستان تک پر , ,
:: برچسب‌ها: لطفا رای بدید! ,



بازدید : 3570
نویسنده : TAKPAR

  مدل هایی از تزئین هندوانه به شکل کیک(هنر در خانه جدید)

تزئین هندوانه, تزئین هندوانه به شکل کیک


:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: مدل , هایی , از , تزئین , هندوانه , به , شکل , کیک(هنر , در , خانه , جدید) ,



آموزش:ویفر توت فرنگی یخی(بستنی)
نوشته شده در شنبه 1 تير 1392
بازدید : 2875
نویسنده : TAKPAR

  آموزش:ویفر توت فرنگی یخی(بستنی)

آموزش:ویفر توت فرنگی یخی(بستنی)

:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: آموزش:ویفر توت فرنگی یخی(بستنی) , توت فرنگی یخی , ویفر توت فرنگی یخی , ,



تزیین بسیار زیبا غذا
نوشته شده در سه شنبه 21 خرداد 1392
بازدید : 3400
نویسنده : TAKPAR
  تزیین بسیار زیبا غذا

 
 
 


 

 


:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: تزیین , غذا , فوق العاده ,



تزیین میوه بسیار زیبا بر روی هندوانه
نوشته شده در سه شنبه 21 خرداد 1392
بازدید : 3936
نویسنده : TAKPAR

 تزیین میوه بسیار زیبا بر روی هندوانه

 


:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: تزیین , میوه , بسیار , زیبا , بر , روی , هندوانه ,



مرغ سرخ کرده با قارچ و خامه
نوشته شده در 25 شهريور 1389
بازدید : 2462
نویسنده : TAKPAR

مواد لازم:

قارچ: نیم کیلو، خرد شده.

کره: سه قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان، دو نیم شده: 6 عدد

سرکه سفید: ‌سه قاشق غذاخوری

خامه زده:‌ یک پیمانه و نیم

دانه فلفل نکوبیده: 4/1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در یک تابه بزرگ،‌ قارچ‌ها را درون یک قاشق غذاخوری کره، روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.

• قارچ‌ها را از تابه خارج کنید.

• هر دو طرف مرغ‌‌ها را درون دو قاشق باقی‌مانده کره روی حرارت متوسط به مدت 12- 8 دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند.

• مرغ‌ها را از تابه خارج کنید.

• درون تابه سرکه را با خامه وفلفل مخلوط کرده، و حدود دو تا سه دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا سس خامه غلیظ شود.

• قارچ‌ها را به تابه برگردانده و کمی آن‌ها را حرارت دهید.

• سس قارچ را روی مرغ‌ها بریزید و تا سرد نشده آن را در صورت تمایل با سالاد میل کنید.


:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: مرغ سرخ کرده با قارچ و خامه ,



نودل چینی (سالادی متفاوت و خوشمزه)
نوشته شده در 25 شهريور 1389
بازدید : 2548
نویسنده : TAKPAR

 مواد لازم:

nodel

مرغ آب پز و خرد شده = ۱ لیوان
جعفری خرد شده = ۱ لیوان
هویج رنده شده = ۱ لیوان
پیاز خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری
مایونز = ۴/۱ لیوان
خامه = ۴/۱ لیوان
نودل (رشته چینی) = ۱ بسته

طرز تهیه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.


:: موضوعات مرتبط: آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی , ,
:: برچسب‌ها: نودل چینی (سالادی متفاوت و خوشمزه) ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد